Skip to main content

Vanderzande

Vanderzande's Public Library

Jul 31, 12

Nu social media als volwaardige media worden gezien, speelt de vraag of je als bedrijf meegaat in deze ontwikkeling niet meer. Maar wel: hóe ga ik mee? En met het beantwoorden van die vraag komen ook steeds meer social media tools in beeld. Tools met zeer diverse uitgangspunten en mogelijkheden. Een compleet overzicht van alle tools is ondoenlijk. Toch probeer ik in dit artikel een categorisering van tools en hun mogelijkheden uit de doeken te doen. Van monitoren tot socially engaged.

Jun 07, 12

In 2009 heeft basisschool De Rank in Westzaan de COS-award (Computers op school) gewonnen voor hun digitale schoolbord-project 'Projectmatig werken en presenteren met het digibord'. Dit project combineert technische vaardigheden (zoals werken met bepaalde software, de computer, een microscoop en het digitale schoolbord), vakkennis (zoals aardrijkskunde) en sociale vaardigheden (zoals samenwerken).

Ingrid Luyendijk, ict-coach van de basisscholen De Rank, Rietvink en De Evenaar en ontwikkelaar van het project, omschrijft het doel van het project als volgt:

Apr 19, 12

Projectmanagement en samenwerken online

1 - 20 of 30 Next ›
20 items/page

Highlighter, Sticky notes, Tagging, Groups and Network: integrated suite dramatically boosting research productivity. Learn more »

Join Diigo