Skip to main content

Jeroen Steenvoorde

Jeroen Steenvoorde's Public Library

Jul 15, 11

De boekhouding van uw onderneming is spik en span, u houdt zich keurig aan alle regels. Is het uw website, die zich met schimmige zaken bezig houdt.

Het gebeurd steeds vaker! Controleer uw website in 5 minuten.

May 10, 11

T.co is de urlverkorter van Twitter. Deze verkeert momenteel al enige tijd in een teststadium, maar.. kan al wel door jou worden gebruikt, middels een trucje.

Lees hier hoe je deze al wel kan gebruiken en waarom je dit wel of niet moet doen!

Apr 11, 11

Urlverkorters (urlshorteners) worden door velen onbewust verkeerd gekozen! Wist jij dat de keuze erg belangrijk kan zijn voor een hogere positie in Google?

Apr 01, 11

Google geeft concreet advies voor jouw website, wat betreft laadsnelheid. Doe er je voordeel mee!

Feb 28, 11

Een website heeft af en toe onderhoud nodig. Een voorbereiding is hierbij belangrijk. Door een verkeerde aanpak kan je namelijk jouw bezoekers kwijtraken.

Zonder het zelf door te hebben, kan de vermelding van jouw website in de zoekresultaten zijn veranderd of zelfs zijn verwijderd. Voorkom dit in 10 minuten.

Feb 18, 11

Als WordPress-gebruiker loop ook jij waarschijnlijk het risico dat jouw artikelen onbewust als spam worden gekenmerkt. De automatische update-service, die standaard bij WordPress is ingebouwd, is erg handig maar kan negatieve gevolgen hebben. Deze negatieve gevolgen zijn te voorkomen in 5 minuten.

Feb 10, 11

Nieuw artikel: Meer bezoekers door aanmelden rssfeed http://seo-2.nl/rss-syndicatie/meer-bezoekers-door-aanmelden-rssfeed/ #seo-2

Feb 08, 11

RT @fverhoef: CDA ADVISEERT CAPSLOCK VOOR TWITTER #PS2011 http://twitpic.com/3xcfv0

Feb 03, 11

RT @jolandapikkaart: RT @kl_taalenspraak: Op zoek naar dat ene oude kinderboek? DBNL heeft er ruim 7000 ingescand http://www.onzekinderb ...

1 - 17 of 17
20 items/page

Highlighter, Sticky notes, Tagging, Groups and Network: integrated suite dramatically boosting research productivity. Learn more »

Join Diigo