Skip to main contentdfsdf

Josep Roig Bonet's List: Anorèxia aTV

 • Oct 30, 12

  Un documental francès desgarrador sobre la vida en primera persona d'una noia que està immersa en un procés agut de la malaltia. molt recomanable. 

 • Oct 30, 12

  ¿Por qué la red social Twitter ha decidido no cerrar las cuentas que hacen apología de la anorexia y la bulimia? Twittter responde diciendo que se ha amparado en el derecho a la libertad de expresión para no hacerlo. Hemos hablado con expertos y afectados.

 • Oct 30, 12

  L'anorèxia i la bulímia són una plaga que prolifera a la nostra societat. Molts joves estan desprotegits davant de missatges que els inciten a deixar de menjar i que fan apologia d'aquestes patologies. A l'espai de la denúncia d'avui hem convidat Cristina Carretero, responsable de Prevenció d'ACAB (Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia), i Àlex Fernández i Brösel, director general d'IQUA (Agència de Qualitat d'Internet). Si voleu contactar amb l'Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia podeu fer-ho a través de la pàgina web www.acab.org, i si voleu denunciar pàgines web que en facin apologia, podeu fer-ho a través de l'Agència de Qualitat d'Internet a www.iqua.net.

 • Nov 08, 12

  "Entre línies" s'endinsa a l'ITA, l'Institut de Trastorns Alimentaris de Cabrils, on viuen internes una trentena de joves amb problemes de trastorns alimentaris. L'ITA té com a objectiu tractar els nois i noies amb casos greus d'anorèxia, bulímia i obesitat.

1 - 4 of 4
20 items/page
List Comments (0)